Usluga najma rashladnih komora u ULO hladnjači u Čakovcu.

Rashladne komore za prehrambene proizvode

Kako bi Međimurski poljoprivrednici imali gdje pravilno skladištiti svježe namirnice i time si povećali fleksibilnost u poslovanju, na samom ulazu u Čakovec izgrađena je ULO hladnjača. Ukupnog kapaciteta 2000 tona, hladnjača se sastoji od 13 komora. Rashladne komore mogu zaprimiti do 200 tona raznog voća, povrća ili ostalih prehrambenih proizvoda.

Najam rashladnih komora za skladištenje voća i povrća.

Održite svoje voće ili povrće svježim u našim rashladnim komorama. Komore držimo na optimalnoj temperaturi (oko 1 °C) i razini vlage prilagođenoj vašim namirnicama. Rashladne komore su kapaciteta od 130 do 200 tona, a možete ih iznajmiti cijele ili po paleti.

Unajmi rashladnu komoru za voće i povrće →

Najam ULO hladnjače za voće.

Za namirnice poput jabuka koje zahtijevaju uvjete s vrlo niskom količinom kisika, nudimo najam ULO rashladnih komora. Razina kisika je precizno regulirana i održavana na 2% kako bi se usporilo starenje ploda i produljio njegov životni vijek. Temperatura se zadržava oko 1 °C.

Unajmi ULO rashladnu komoru za voće →

Najam rashladnih komora za ostale prehrambene proizvode.

Osim za svježe namirnice, nudimo rješenje za skladištenje ostalih kvarljivih proizvoda u ljetnim mjesecima. Temperatura rashladnih komora za ostale prehrambene proizvode održava se ispod 4 °C.

Unajmi rashladnu komoru za ostale prehrambene proizvode →

Želite započeti suradnju s nama?

Ispunite kratki formular i kontaktirat ćemo vas s daljnjim uputama. Možete nam se javiti i putem e-maila ili telefonski.