Distributivno-logističke usluge za poljoprivrednike.

Međimurski distribucijski centar za voće i povrće

U Čakovcu se nalazi naš distributivno-logistički centar za voće i povrće. Izgrađen je 2004. godine kako bi Međimurskim poljoprivrednicima otvorio nove mogućnosti poslovanja te im povećao konkurentnost na tržištu. U tu svrhu i danas nudimo usluge važne lokalnim proizvođačima.

Najam rashladnih komora.

S gotovo 2 desetljeća iskustva u distribuciji voća i povrća, dobro znamo koliko je pravilno skladištenje svježih namirnica važno. Nudimo najam rashladnih komora kako bi vaši proizvodi u ruke kupaca stigli svježi.

  • najam rashladnih komora za voće i povrće
  • najam rashladnih ULO komora (za voće)
  • najam rashladnih komora za ostale prehrambene proizvode
Najam rashladnih komora →
rashladna komora

Otkup voća i povrća na veliko.

Robna marka Regina, diljem Hrvatske poznata po kvalitetnoj Međimurskoj jabuci, distribuira se po cijeloj regiji. Nedavno smo odlučili tržištu ponuditi i ostalo voće i povrće iz naše županije. Vršimo otkup i daljnju distribuciju domaćih poljoprivrednih proizvoda od lokalnih OPG-ova.

  • otkup voća
  • otkup povrća
  • otkup ostalih prerađenih proizvoda biljnog porijekla
Otkup voća i povrća →
utovar jabuka

Sortiranje, pakiranje i transport.

Nudimo uslugu sortiranja i kalibriranja jabuka na sortirnoj liniji Greefa MSE 2000, kapaciteta do 3000 kg po satu. Uz sve gore navedene usluge je osiguran naš unutarnji transport, te po potrebi pakiranje i paletiranje robe.

Sortiranje i pakiranje voća i povrća.

Želite započeti suradnju s nama?

Ispunite kratki formular i kontaktirat ćemo vas s daljnjim uputama. Možete nam se javiti i putem e-maila ili telefonski.